Total
0,00 kr.
Ekskl. moms
0,00 kr.
Se min kurv

Om Specialbutikken Rask A/S

Special-butikken Silkeborg er en velassorteret værktøjsbutik, hvor du altid kan få professionel rådgivning af vores dygtige medarbejdere. Vi forhandler en lang række kvalitetsprodukter inden for værktøj, maskiner og arbejdstøj til både private og erhverv.

Special-butikkens historie rækker helt tilbage til 1978, hvor konceptet hed Landbrugsvognen. Siden har vi både hedder BP Depotbutikken og BP Gascenter, men i 1993 fik vi vores nuværende navn; Special-butikken.

Butikken i Silkeborg drives i dag af Brian og A. P. Rask, som overtog den i 2003. I 2013 flyttede butikken så ind på sin nuværende adresse på Nørrevænget, hvor du finder samme gode service og udvalg som altid. Her kan du blandt andet møde Peter Elbæk, der i sin tid etablerede butikken, og A.P., som har været i Special-butikken siden 1994.

Special-butikken Silkeborg er en selvstændig butik, som indgår i et kædesamarbejde med 36 andre butikker inden for værktøj og tekniske artikler. Denne frivillige butikskæde ejer DJ Supply, som sørger for at indgå samhandelsaftaler og fælles indkøb med leverandørerne – kort sagt få de bedste aftaler i hus. Som kunde i butikken får du dog ikke alene et bredt sortiment af kvalitetsprodukter. Du får også gavn af vores specialistviden og grundige rådgivning om produkterne.

Vi glæder os til at rådgive dig!

De bedste hilsner,

Brian og A.P. Rask

Indehavere